E-learning típusú elméleti képzés


Autósiskolánk csak elméleti képzés igénybevételére is lehetőséget biztosít kedvezményes áron, amennyiben a gyakorlati oktatást máshol kívánja elvégezni. Emellett új szolgáltatásunk, hogy nem csak a tanfolyam elvégzése, hanem a beiratkozás is történhet online. Ezzel a más megyében, vagy külföldön élő Tanítványainknak szeretnénk megkönnyíteni a Kresz tanfolyam mielőbbi elkezdését, elvégzését. A tandíj megfizetése szintén történhet online, azaz banki átutalás formájában. Abban az esetben, ha a gyakorlati oktatást a földrajzi korlátok miatt más képzőszervnél szeretné teljesíteni, díjmentesen átadjuk az ehhez szükséges okmányokat.

Az E-learning az elektronikus távoktatást jelenti. Ezt a rendszert elsősorban a felsőoktatási és felnőttképzés során alkalmazták korábban. Napjainkban azonban, az információs technológiákban, és az egyének informatikai tudásában
bekövetkezett robbanásszerű fejlődésnek köszönhetően a világon széleskörűen elterjedt, általánosan alkalmazott képzési formává vált.

A modernizáció alól természetesen a gépjárművezető képzés sem maradhatott ki, így Magyarországon is elérhetővé vált a KRESZ oktatás ezen formája. Az E-learning típusú elméleti képzés elektronikus úton közvetíti a tartalmakat,
amelyek hozzáféréséhez csupán egy internet eléréssel rendelkező számítógép segítsége szükséges. Maga a program, a már bevált tantermi oktatás elemeiből épül fel. Tanulás közben a rendszer ellenőrzi, és kielemezi a Tanítványok fejlődését, előrehaladását, és csak sikeres tesztek kitöltése után engedélyezi az újabb témakörök megnyitását, így biztosítva az objektív visszacsatolást. A már áttanult fejezetek és tesztek tetszés szerint újra teljesíthetőek. Ez a képzési forma lehetővé teszi és támogatja a saját haladási ütem, időbeosztás megválasztását. Nem helyhez kötött, akár külföldről is elvégezhető. A képzés tartalmaz még személyes konzultációt, amelyet elméleti oktatónkkal egyeztetve lehet teljesíteni. A számítógéppel, vagy internet hozzáféréssel nem rendelkező Tanítványaink részére autósiskolánk biztosítja az E-learning képzés technikai feltételeit, valamint a sikeres vizsga érdekében számítógépes tesztelési lehetőséget is, amely szolgáltatásokat az ügyfélfogadó helyiségben, nyitvatartási időben lehet igénybe venni.

Azoknak ajánljuk az E-learning típusú tanfolyamot, akiknek gondot okoz a tantermi elméleti képzésen való megjelenés, vagy nagyon rövid időn belül szeretnének KRESZ vizsgán részt venni.

Eredményes felkészülést, és sikeres vizsgát kíván a Focus Autó-Motoros Iskola!

Minimális gépigény:

 •  Desktop (PC, notebook)
  o   Hardver: 1 GHz Dual-Core CPU, 2 GB RAM
  o   Kijelző: 13″ (XGA – 1024×768)
  o   Böngésző: Internet Explorer 11, Firefox 28, Chrome 30, Safari 6.1
 • Mobileszköz   Hardver: 1 GHz Dual-Core CPU, 1 GB RAM
  o   Kijelző: 7″ (XGA – 1024×768)
  o   Böngésző: Chrome 30, Android Browser 4.4, iOS Safari 7.1, IE Mobile 11